makinë Swissness vizituar Riwax

Svisnes-Kar cili mori mundësi për të punuar me kompaninë e njohur zvicerane "RIWAX" dhe importimin e produkteve të tyre në Maqedoni, dhe së shpejti Ballkani, Ai ishte në gjendje me ekipin e tij dhe dy klientëve për të vizituar kompaninë ku prodhimi zhvillohet në Colikofen afër Bern.

Dita e parë kemi pasur mundësi të përjetojnë të kompanisë "RIWAX" në mjediset e shkollës neijzinite ku zhvillohet trajnimin e studentëve dhe mjeshtrave dhe gjithashtu dëshmoi mënyrën e prodhimit dhe logjistikës që sjell produktet në mbarë botën.

Pavarësisht nga të këndshme ditën e vizitës së dytë kemi vizituar shkollën për avtolakeri dhe avtolimari në Winterthur pranë Cyrih cila në gusht 2015 Filluan të veprojnë në ndërtesën e ndërtuar rishtas që është i klasit botëror dhe janë duke studiuar qindra studentë në vit standardeve më të fundit për riparimin e makinave.
Gjatë vizitës 12 pas Avtolakery 4 Ata janë hedhjen trajnimin e tyre vjetore dhe të argumentuar para 4 Ekipi i ekspertëve të jetë në gjendje për të bërë punën e tyre në mënyrë profesionale sipas standardeve më të larta të prodhuesit të automobilave.
Kjo ishte një mundësi ekskluzive, sidomos për klientët tanë nga Maqedonia të eksperiencës fenomenale triallyl sistemit shkollor e Zvicrës për dekada të tëra është një garanci për cilësi të lartë që është i njohur dhe në mbarë botën vlerësuar.

Bashkëpunimi i suksesshëm me RIWAX do të vazhdojë, Prandaj, ne mund të garantojmë produkte të cilësisë në tregun e Maqedonisë për ne dhe për të ju siguroj për profesionalizmin tonë!!!

[envira-gallery ID =”5186″]