Посета на RIWAX – Швајцарија Leave a comment

Свиснес Кар тимот од Македонија и соседна Србија беа во посета на својот бренд Ривакс – Швајцарија. Како составен дел од нашата работа беше и потребата да се посети фабриката на Ривакс. Да се запознаеме со начинот на производство, грижата за своите клиенти, начинот на работа на тамошните комерцијалисти и секако да ги добиеме потребните сертификати по соодверна обука. Искуството беше неверојатно, од третманот кон своите вработени, кон животната средниа, општествената одговорност и секако производите кои се еколошки и не предизвикуваат несакани последици кон околината и луѓето кои работат со нив и беа еден од врвените приоритети за луѓето од Ривакс.

Нивниот начин на размислување, на поставување цели, на делување, не охрабри со уште поголема самодоверба и сигурност да зборуваме помеѓу нашите клиенти и потрошувачи за квалитетот и резултатот од употребата на нашите производи.

Продолжуваме со нашата успешна соработка со Ривакс, гарантирајќи за нивниот квалитет на пазарот во Македонија.

 

Вашиот,

Свиснес Кар Тим

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *