,

Средство за одстранување инсекти 20л

Riwax

МК) CARLINE MEGA INSECT (PH 12)
Арт. бр. 02223-20 20кг
Опис на производот: Одстранува ефикасно инсекти од површини.
Употреба: Средството се користи не разредено или пак разредено во сооднос 1:2. Карлаин Мегаинсек.Рамномерно да се нанесе врз површината која траба да се чисти, се остава да дејствува 1 до 2 минути а потоа да се пере со сунѓер и да се плави.

brands

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Средство за одстранување инсекти 20л”

There are no reviews yet.