Produkte Grid

lajm

Vizitat në Riwax – Switzerland

Ekipi Svisnes Carr nga Maqedonia dhe Serbia fqinje vizituan Rivaks tyre markë – Switzerland. Si pjesë e punës sonë ka qenë nevoja për të vizituar fabrikën

makinë Swissness vizituar Riwax

Svisnes-Kar cili mori mundësi për të punuar me kompaninë e njohur zvicerane "RIWAX" dhe importimin e produkteve të tyre në Maqedoni, dhe së shpejti Ballkani, Ai ishte në gjendje me ekipin e tij