Products Grid

Новости

Посета на RIWAX – Швајцарија

Свиснес Кар тимот од Македонија и соседна Србија беа во посета на својот бренд Ривакс – Швајцарија. Како составен дел од нашата работа беше и потребата да се посети фабриката

Swissness car во посета на Riwax

Свиснес-Kар кој доби можност да соработува со познатата Швајцарска фирма “RIWAX” и да ги увезува нивните производи во Македонија, а наскоро и на Балканот, имаше можност со својот тим и