За нас

Ривакс – Синоним за нега на автомобили!

Иновативни, едноставно обработливи квалитетни производи и компетентна севкупна грижа за клиентите ја карактеризираат Ривакс – хемија АД веќе со години, како водечки швајцарски производител и понудувач на специјалитети за нега на авотмобили.
Овде во Цоликофен кај Берн 55 амбициозни соработници се грижат за пазарот, развиваaт и произведуваат врвни производи за специјалисти, на кои само најдоброто им е доволно!
Ривакс за повеќе од 40 години гарантира за квалитет, сервис и иновации.
Водечки увозници на автомобили, како и оние кои нудат услуги од разни области со години се наши задоволни клиенти.
Профитирајте и Вие – Вие сте срдечно добредојдени!

Swissness car тимот

Гоце Атанасов Manager Technical Support

Тел.: +389 78 721 929
e-mail: goce@swissness-car.mk
East Macedonia

Јовче Стефанов Manager Technical Support

Тел.: +389 78 283 145
e-mail: jovce@swissness-car.mk
West Macedonia