,

Дуал екшен полишер 21

Riwax

RIWAX DUAL ACTION POLISHER RW L21
Арт. бр. 05713
Опис на производот: Едноставна за користење, за прекрасни резултати. Грабнатинки и оштетувања на лакот благодарение на орбиталните обрати, ги одстранува и им ствара висок сјај без холограми. Со тежина од само 2.5 Кг машината без напор може да ја контролирате. Сето тоа под мотото на Ривакс Лет итс Шајн.

150мм, ексцентрична, за полирање и восочење, 21мм размах..

brands

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Дуал екшен полишер 21”

There are no reviews yet.