,

ПХ 100 Абразивна груба паста со високи перформанси

Riwax

PX100 HOCHLEISTUNGSSCHLEIFPASTE
Арт. бр. 01420-1 500г
Опис на производот: Одстранува гребнатини од Р1500 – Р3000 грит како и премини на пунктуално лакирање. Висок ефект на сјај може да се употреби за сите свежи и исушени лакови

Кај темни бои е препорачливо да се дополира со PX 200 фина паста.

Може да се употреби рачно или машински.

1,500.00 ден

brands

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ПХ 100 Абразивна груба паста со високи перформанси”

There are no reviews yet.