,

STAR WAX – Заштитен полимерен полирвосок за лакови 250ml

Riwax

STAR WAX 250ml
Арт. бр.

Лесна за користење политура за слабо оштетени лакови. Чисти, полира и конзервира во еден чекор. Содржи нови полимери и квалитетни восоци за долготрајна аштита.

Употреба: На чисто и сиво возило нанесете ја политурата со микрофиберна крпа со лесен притисок со кружни движења. Настанатион сув слој отстранете го со микрофиберна крпа

460.00 ден

brands

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “STAR WAX – Заштитен полимерен полирвосок за лакови 250ml”

There are no reviews yet.